Packaging

Verpakkingen maken uw product voor consumenten extra aantrekkelijk en verhogen de waarde ervan. Naast standaardverpakkingen kunnen wij ook speciaalverpakkingen ontwikkelen en produceren. Vooral wanneer u een promotionele actie wilt inzetten, is de standaardverpakking vaak niet afdoende.

Geschenkdozen, combinatieverpakkingen of premiumpacks bieden u een op maat gemaakte oplossing. Niet alleen krijgt uw product extra uitstraling, ook zal de detaillist deze graag onder de aandacht van de consument willen brengen.

Door onze jarenlange ervaring, weet Dispack uw verpakkingsvraagstuk op te lossen door een combinatie van creatieve invulling en technische know-how. Binnen uw briefing zoeken wij dus altijd naar de meest attractieve oplossing. Immers, uw verpakking moet het imago uitstralen van uw product.

De mogelijkheden voor verpakkingen zijn legio. Graag tonen wij in een kennismakingsgesprek onze creatieve kennis en waarderen wij het als u ons benadert bij toekomstige copack-projecten.

Displays

Displays zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Displays blijken voor de meest uiteenlopende acties zeer effectief te zijn, ze kunnen uw bedrijf optimaal presenteren. In ons assortiment maken we onderscheid tussen de volgende types:

  • Floordisplays
  • Toonbankdisplays

Bovenstaande types kunnen zowel permanent als semipermanent worden ingezet. Daarnaast kunt u ook denken aan ander point of sale materiaal zoals:

  • Folderbakjes
  • Showkaarten/hangkaarten
  • Lifesizers
  • Wobblers

Het gebruik van point of sale materiaal is een belangrijk onderdeel van de in-store marketing. Door een goed creatief ontwerp kunt u uw product op de winkelvloer onderscheiden van de rest! Het is daarom belangrijk dat we uw wensen en eisen altijd tot in detail bespreken zodat we kunnen komen tot een optimale en aantrekkelijke oplossing. Uiteraard kijken we in deze fase ook naar de keuze van het materiaal, het inladingsgewicht en de wijze van verzending.

Heeft u vragen of interesse? Neem dan contact met ons op!

CONTACT