POS

Zie de pagina Displays en verpakkingen.

Repack

Onze service houdt niet op als uw display of verpakking gereed is! Dispack beschikt over een team van gemotiveerde medewerkers die ervaren zijn in het opstellen en afvullen van display en verpakkingen. Ook kunnen deze desgewenst op locatie geplaatst worden. De kracht zit hierbij in de snelheid van handelen.

Onze expertise, in combinatie met de interne mogelijkheden, zorgt ervoor dat het afvulproces snel, efficiënt en vlekkeloos verloopt, zodat kostenbesparend kan worden gewerkt. Naast duidelijke interne instructies en strikte productbewaking, staan ook aandacht en zorgvuldigheid centraal. Hierdoor zorgen wij voor een perfecte presentatie van uw producten.

Voor het ompakken van display en verpakkingen adviseert Dispack altijd in de keuze van vorm en materiaal. Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met het soort product, de hoeveelheid en het vervoer, maar ook met de Nederlandse en Europese regelgeving. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Repack / 1
Repack / 2
Repack / 3
Repack / 4

Naast handling gerelateerd aan display en verpakkingen, zijn wij ook gespecialiseerd in het voornamelijk handmatig in-, om- en herverpakken. Naast bijvoorbeeld sealen, krimpen, verzorgen wij werkzaamheden die u niet kunt, of uit strategisch oogpunt niet zelf wil, uitvoeren. Veelal gaat het hier om stickeracties, om het aanpassen van een verpakkingswijze naar de eisen en wensen van een ander afzetkanaal of land, om het vullen van promotiepakketten of kerstgeschenken of om diverse assemblage- en montagewerkzaamheden.

In deze bedrijfsactiviteit kent Dispack geen beperking in soort en omvang. Onze capaciteit is toereikend voor alle mogelijke opdrachten, waarbij machinepark, productieruimte en mankracht direct kunnen worden aangepast aan de aard en grootte van iedere individuele order.

Graag tonen wij in een kennismaking onze expertise en waarderen het als u ons benadert bij toekomstige copack-projecten.

Logistics

Dispack is ervaren in het vervoer van de materialen. Binnen de aangegeven levertijd worden uw producten geleverd op één centraal adres. Wij kunnen natuurlijk ook zorgdragen voor een verzending op meerdere adressen, zodat al uw verkooppunten worden voorzien van de juiste aantallen op het gewenste tijdstip. Een spoedzending? Zonder wachttijd en tegen scherpe prijzen zetten we onze koerier in voor een vlotte en nauwkeurige afwikkeling. Van doosje tot pallet. Dispack komt haar afspraken na!


Warehousing

Dispack biedt u, naast de productie van displays en verpakkingen, ook een aantal aanvullende logistieke diensten.

Iedere actie verloopt via een vastgesteld tijdspad. Indien gewenst kan Dispack producten opslaan tot het moment waarop de actie gaat lopen. U hoeft dus geen ruimte te reserveren en u hebt de garantie dat uw product bij uitlevering onbeschadigd en schoon is. Graag tonen wij in een kennismaking onze expertise en waarderen het als u ons inschakelt voor bovenstaande, aanvullende dienst.

Foto's / Warehousing